Swedish Bodybuilding & fitness federation

Att skapa utrymme  för våra sponsorer och att informera  rätt är viktigt

 

layout: GYM621

 

Marknad och Information

Marknadskommittén 2017-2018

Ordförande Susanne Johansson

 

Vi kan konstatera att intresset för vår sport ökar kraftigt.

 

SBFF har tillsatt en Marknadskommitté för att kunna skapa samarbeten, skapa utrymme och tillgodo se förbundets möjligheter till utveckling.

 

Information till våra föreningar, tävlande och publik är en av huvuduppgifterna för marknadskommittén. Så upptäcker du några felaktigheter hör gärna av dig till oss.

 

Media i alla dess former är viktig för en sport. SBFF har två speciella samarbetspartners BODY och GYM621. I tidningen Body Magazine kan du varje månad läsa om vad som händer i Byggar- och Fitnessvärlden världen. Gym621 förser oss med de flesta bilder och annat material, till hemsidan.

Annan media som vill komma i kontakt med oss för att till exempe göra ett reportage från SM eller något landslagsuppdrag kan göra den nedan.

 

Alla idrottsförbund behöver sponsorer för att bedriva sin verksamhet och SBFF är inget undantag. Vi är mycket tacksamma mot alla som stöttat oss genom åren och ser fram mot att hitta nya partners att utvecklas tillsammans med.

 

Intresset för våra sporter ökar allt mer och varken antalet tävlande eller tävlingstillfällen har någonsin varit fler än nu. Därför kan vi erbjuda ditt företag ett antal starka möjligheter till exponering mot en tydlig och välmotiverad målgrupp. Vill du stärka både kundrelationer och ditt eget varumärke, kontakta oss gärna via mail.

 

 

Intresserad av Sponsorskap 2018

 

Utställnigsplats SM

 

Ackreditering till evenemang

 

Marknadskommittén

Svenska Bodybuilding & Fitnessförbundet

 

info@ifbbsweden.se